Üzletszabályzat

XAXTON HÓLÁNC ÜZLETSZABÁLYZAT

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Amennyiben igénybe veszi az oldal szolgáltatásait, ezzel elismeri, magára nézve kötelezőnek tekinti, és elfogadja az általános szerződési feltételeket, amely Ön és Eladó között, mint egyezség létrejött. Csak felnőtt korú személy vásárolhat, és adhat le megrendelést. A rendelés leadásával jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az eladó és a rendelést leadó magánszemély, vagy cég (továbbiakban Megrendelő) között. A Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat kiegyenlíti. A szállítási határidő a vételár bankszámlánkra történő érkezésétől számít (kivétel a postai utánvét). A Megrendelő a megrendelés leadásával fogadja el a szerződés feltételeit. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltséget a Megrendelő megtéríti Eladó számára.

A rendelés elfogadásához szükséges adatok: név, telefonszám, szállítási és számlázási cím (irányítószámmal), az autó adatai. A hiányosan, vagy pontatlanul megadott adatokat nem tudjuk elfogadni és a rendelést elutasítjuk. Európai unión kívüli országba az ár kiegészül a vám és esetleg szállítási pluszköltséggel, ebben az esetben szívesen adunk egyedi ajánlatot.

Bírói illetékesség:
Megrendelő és az Eladó között létrejött szerződések esetében az üzleti kapcsolatból adódó minden jogi vitának rendezési helyszíne az eladó székhelye szerint illetékes bíróság.

Eladó fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa a szerződési feltételeket, ezért az oldalt használó felelőssége, hogy minden esetben ellenőrizze az érvényes szerződési feltételeket.

GARANCIA

Minden általunk forgalmazott hóláncra 3 év garanciát vállalunk, mely az átadás napjától számít.
Amennyiben az átvett termék hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük.
Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt tartozékok megléte esetén lehetséges.
Az eladó a megvásárolt terméket csak abban az esetben cseréli ki, ha az bizonyítottan hibás.
A hólánc nem rendeltetésszerű használata során bekövetkezett meghibásodásért, illetve baleset, rongálás, természetes elhasználódás, kopás, vagy egyéb külső behatás okozta meghibásodás esetén a garancia nem érvényesíthető.

VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA

Minden kedves vásárlónknak biztosítjuk, hogy 14 napon belül írásos formában indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A visszavásárlási garancia abban az esetben érvényesíthető, ha az áru átvételénél nincs lehetőség a termék megtekintésére. Csak használatlan, hibátlan állapotú és csomagolású terméket tudunk visszavenni. Kérjük, minden küldeményét bérmentesítve adja fel, ugyanis csak azokat áll módunkban átvenni.

CÉGADATOK 

  • Email: gyorsholanc@gmail.com 
  • Oldal üzemeltetője: Halász István
  • Cím: 1037 Budapest, Bécsi út 85. (Kizárólag postacím!)

TITOKTARTÁS
A titoktartási előírások megfelelnek a személyes adatok védelmével kapcsolatos 95/46/EC számú Európai direktívának. Minden Ön által közölt adatot maximális titoktartással kezelünk, azt harmadik félnek nem adjuk ki.