FŐOLDAL GYAKORI KÉRDÉSEK ÁSZF VÉLEMÉNYEK KAPCSOlat
A kosara jelenleg üres! Kosár


VÉLEMÉNYEK


Gyorshólánc vélemények

A mai nap volt alkalmam kipróbálni az ön által küldött hóláncot. Ránk szakadt rendesen az ég itt Ausztriában. Hosszú sorban mindenki igyekezett felrakni a láncot, én kiszálltam az autóból fél perc múlva gond nélkűl haladtam tovább. Elakadt autók álltak sorban előttem, még a quattrókat és xdrive-okat is előznöm kellett, csúszkáltak...

Szóval lehet, hogy drágább, mint a hagyományos lánc, viszont sem koszos nem lettem, sem pedig nem kellett szenvednem a cudar időben. Szóval, ha tartós is, akkor megérte az árát.

És köszönöm szépen a gyors adapter cserét!

Üdvözlettel: K. László


Ajándékba vettem a vejemnek jó sok éve, már rég elfelejtettem. Most voltunk az osztrákoknál és míg a többi autós kereste a hóláncát a mienk már rég fent volt. Drágább mint a hagyományos hóláncok de jó és sokkal használhatóbb!

Ferenc


Olyan szűk a kerék és a sárvédő közti távolság hogy mást fel sem lehet szerelni.

Péter


Hegyen lakok, elengedhetetlen a napi használathoz, bevált.

Kinga


62 éves vagyok, nem tudom már felszerelni a régi fajtájú hóláncot, ezt igen.

Vince


Drága, de baromi jó. Egyszer elszakadt, de azonnal cserélték garanciában!

Gézu


Olaszországba mentünk, előtte akartam vásárolni, de drágának találtam. Ahogy kiértünk, talán 30 km-re a szállásunktól elakadtam és nem tudtuk felszerelni a hagyományos hóláncot és 3 kicsi gyerekemmel és a feleségemmel az autóban aludtunk egy éjszakát. Ahogy hazaértem itthon már olyan 15 fok lehetett de azonnal megvettem a gyorshóláncot. Azóta sem megyek novembertől márciusig nélküle.

H. Árpi


Hegyről lefelé jövet törtem össze a kétnapos autómat, a kár 2 millió Ft. Azóta lefelé is használom. Lusta voltam felszerelni a „gubancolós” hóláncom és ez lett a vége, ezt hip-hop feldobom és megyek le-fel.

Hótoló


Az első használatnál leesett a kerékről, beledobtam a hóba idegességemben de 2 km múlva elakadtam. Visszamentem érte, alig találtam meg. Felhívtam a forgalmazót és mondta, hogy jobban húzzam meg az adapter csavarját. Így tettem és 8 éve használom hibátlanul.

Zsu


Mi két autóra használjuk, mert állítható a mérete és tényleg hihetetlen amilyen gyorsan fel tudom szerelni. 10-15 másodperc alatt simán fent van a keréken!

Sanya


Drágább mint a hagyományos hóláncok, de olcsóbb mint a gyorsfelszerelésűek. Engem az 5 év garancia meggyőzött, remélem nem lesz gond vele. Csak egyszer használtam eddig de élmény volt a régihez képest felszerelni. Nem kell összemocskolnom magam és az autó alatt fetrengenem fél órát. Ráakasztom és megyek! Megérte az árát!

Gábor


Hibátlan! Véletlen benne hagytam az eladott autómban az adaptert, de küldött a kereskedő újat. Nem kellene másmilyen hólánc!!! Főleg akinek volt már az a régi nehezen szerelhető típus, na az tudja mit jelent ha pár másodperc alatt tisztán gond nélkül felrakhatja.

H. András

gyorsholanc.hu © | Privacy Policy
up