FŐOLDAL GYAKORI KÉRDÉSEK ÁSZF VÉLEMÉNYEK KAPCSOlat
A kosara jelenleg üres! Kosár


VÉLEMÉNYEK


Gyorshólánc vélemények

Ajándékba vettem a vejemnek jó sok éve, már rég elfelejtettem. Most voltunk az osztrákoknál és míg a többi autós kereste a hóláncát a mienk már rég fent volt. Drágább mint a hagyományos hóláncok de jó és sokkal használhatóbb!

Ferenc


Olyan szűk a kerék és a sárvédő közti távolság hogy mást fel sem lehet szerelni.

Péter


Hegyen lakok, elengedhetetlen a napi használathoz, bevált.

Kinga


62 éves vagyok, nem tudom már felszerelni a régi fajtájú hóláncot, ezt igen.

Vince


Drága, de baromi jó. Egyszer elszakadt, de azonnal cserélték garanciában!

Gézu


Olaszországba mentünk, előtte akartam vásárolni, de drágának találtam. Ahogy kiértünk, talán 30 km-re a szállásunktól elakadtam és nem tudtuk felszerelni a hagyományos hóláncot és pici gyerekemmel az autóban aludtunk egy éjszakát. Ahogy hazaértem itthon már olyan 15 fok lehetett de azonnal megvettem a gyorshóláncot. Azóta sem megyek novembertől februárig nélküle

H. Árpi


Hegyről lefelé jövet törtem össze a kétnapos autómat, kár 2 millió Ft. Azóta lefelé is használom. Lusta voltam felszerelni a „gubancolós” hóláncom és ez lett a vége, ezt hip-hop feldobom és megyek le-fel.

Hótoló


Az első használatnál leesett a kerékről, beledobtam a hóba idegességemben de 2 km múlva elakadtam. Visszamentem érte, alig találtam meg J Felhívtam a forgalmazót és mondta, hogy jobban húzzam meg az adapter csavarját. Így tettem és 8 éve használom hibátlanul.

Zsu


Mi két autóra használjuk, mert állítható a mérete és tényleg hihetetlen amilyen gyorsan fel tudom szerelni. 10-15 másodperc alatt simán fent van a keréken!

Sanya


Drágább mint a hagyományos hóláncok, de olcsóbb mint a gyorsfelszerelésűek. Engem a 3 év garancia meggyőzött, remélem nem lesz gond vele. Csak egyszer használtam eddig de élmény volt a régihez képest felszerelni. Nem kell összemocskolnom magam és az autó alatt fetrengenem fél órát. Ráakasztom és megyek! Megérte az árát!

Gábor


Hibátlan! Véletlen benne hagytam az eladott autómban az adaptert, de küldött a kereskedő újat. Nem kellene másmilyen hólánc!!! Főleg akinek volt már az a régi nehezen szerelhető típus, na az tudja mit jelent ha pár másodperc alatt tisztán gond nélkül felrakhatja.

H. András

gyorsholanc.hu © | Privacy Policy
up