A XAXTON gyorshólánc nem csak egyszerűen és rövid idő alatt szerelhető fel az autó kerekeire, de a biztonságot is szavatolja!

Ugyan mostanság már nem jellemzőek hazánkban az igazán kemény telek, de előfordulhatnak még olyan napok, amikor reggel mindent vastag hótakaró borít. Tény, hogy az utakat takarítják, és néhány napon, esetleg egy héten belül minden elolvad, ám közlekedni addig is kell, és, hacsak nincs kifejezetten erre felkészített autónk, hóláncra is szükség lehet.

A hagyományos hólánc felszerelése hosszadalmas, nehézkes és bizonyos autótípusok esetében gyakorlatilag lehetetlen is – de legalábbis nem javasolt -, ezért sokan inkább hanyagolják a használatát, holott az akár életeket is menthet, de, ha ennyire nem is súlyos a helyzet, az autó sérüléseinek javíttatásától képes megkímélni a tulajdonost. Szerencsére azonban létezik olyan, korszerű és egyszerűen felszerelhető hólánc is, amely kiküszöböli a fentebb említett problémákat: a XAXTON gyorshólánc.

A XAXTON gyorshóláncot kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy a használata minél egyszerűbb és gyorsabb legyen, ezzel pedig növekedjen az utak biztonsági szintje. A felszerelése gyors; kis gyakorlattal akár egy-két perc alatt fel lehet szerelni az autóra mind a négy hóláncot, és a leszerelése is hasonlóan gyorsan végrehajtható. Minden autótípus számára megoldást jelent, még azokra is felszerelhető, amelyek esetében a gyártó nem javasolja a hólánc használatát, ráadásul ezt segítik a rugós karok is, amelyek által a XAXTON gyorshólánc szinte magától pattan rá az abroncsra. Alumínium és lemez felni esetében is alkalmazható, tartós, megbízható, esztétikus, kis helyen is elfér, minden jogszabálynak megfelel, és 5 év garanciával kínáljuk, tehát, ha szeretne egy egyszerű és gyors megoldást a biztonságos téli közlekedéshez, Önnek is érdemes beszereznie tőlünk a XAXTON gyorshóláncot!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a XAXTON gyorshólánc iránt, rendelje meg webáruházunk kínálatából mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékünkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!