Az autó téliesítése megköveteli bizonyos kiegészítők használatát. A téli gumik mellett a hóláncra is szükség van. A gyorshóláncot próbálja ki idén!

A hólánc használatát olyan útszakaszokon írja elő szabály, ahol a lánc nélküli gumiabroncsokkal haladni nem biztonságos. A latyakos, jeges, havas, nehezen járható útszakaszoknak nem ajánlott nekivágni ilyen téli kiegészítő nélkül. Sípályák, hegyi utak környezetében indokolt elsősorban a használata.

A hagyományos hóláncokból több típus létezik. Az autósoknak ebben is megfontoltan kell dönteni, mert a jármű típusa, a kerék mérete, fajtája is befolyásolja, hogy milyen hóláncot lehet rá felszerelni. Tudta, hogy már ezzel a kihívással is könnyebben boldogulhat? Hanyagolja a régi hóláncot és ismerje meg helyette a gyorshóláncot, ami pillanatok alatt felkerül!

A gyorshólánc minden járműhöz passzol és minden keréktípusra felszerelhető. Ennek köszönhetően még azok az autósok is tudnak hólánccal közlekedni, akiknek a járműve eredetileg nem bírja el a hóláncot. A termék célja a biztonságos téli közlekedés lehetőségét megadni az autósoknak és segíteni az évszak kihívásainak leküzdésében. Mindezt gyorsan és egyszerűen.

A gyorshólánc nemcsak azért nélkülözhetetlen a téli felszerelésből, mert senkinek sem kell lemondania róla, hanem azért is, mert nem igényel gyakorlatot a felszerelése. A kezdő és a tapasztaltabb autósok sem indulhatnak el úgy egy téli útra, hogy ne kellene a hólánc használatát előtte gyakorolniuk. A gyorshólánchoz nem szükséges gyakorlat, hiszen gyorsabban felkerül, mint a téli kesztyű a kézre, 10 másodperc alatt.

Összesen tízig kell csak számolnia a gyorshólánc rögzítéséhez. A lánc rombusz formájú elemekből áll, ez segít abban, hogy a jármű ne csak átjusson a nehéz szakaszokon, hanem stabilan kormányozható is legyen. Kényelem és biztonság érzete kíséri az autóst a jeges, havas útszakaszokon.

Síelni indul vagy terepre megy, téli kirándulást tervez a hegyekbe? Ne felejtse el a gyorshóláncot, így a járműnek meg se kottyan majd a téli út!A XAXTON-ra számíthat hóban, fagyban, latyakban, kemény mínuszokban is!